Beylikdüzü Sertifikalı Masöz

İnsan vücudu, yaşamın gerektirdiği huzursuzluk nedeniyle yorulur. Bu nedenle herkes Beylikdüzü masöz seçenekleri ile mutlaka şikayetlerine uygun bir masaj yaptırmalıdır. Çünkü masaj zihinsel, fiziksel ve psikolojik olarak rahatlamanıza yardımcı olur. Masaj, vücut üzerinde kayan ürünler kullanılarak gevşemek, rahatlamak, kasları güçlendirmek ve zihni de rahatlatmak için yapılan bir işlemdir.

Masajın amacı vücuttaki bazı ağrıları gidermek, bölgedeki şişliği azaltmak, kasları gevşetmek ve yaralanmalardan kaynaklanan kas gerilmeleri ve burkulmalarının iyileşmesini hızlandırmaktır. Kalp ve kas lifleri yönünde masaj yapılmalıdır. Masaj sırasında ellerin vücutla temasının kesilmesine izin verilmez. Daha fazla masaj etkisi istiyorsanız masajdan 20 veya 30 dakika önce sıcak kompres uygulamalısınız. Beşiktaş masözlerden masaj hizmeti alabileceğiniz birçok masaj türü vardır.

Beylikdüzü Profesyonel Masöz

Beşiktaş profesyonel masöz hizmeti alabileceğiniz türlerden ilki olan İsveç masaj terapisi çoğu kişinin masaj denilince ilk akla gelen yöntemidir. Günümüzün en ünlü masaj türü olan İsveç masaj tekniğinin temel amaçlarından biri tüm vücudu gevşetmektir. Bu yöntem, kanın kalbe doğru yöneldiği uzun kayma hareketleriyle kasların ovulmasıyla gerçekleştirilir. Bununla birlikte, İsveç masaj terapisi rahatlamanın ötesinde başka faydalar da sunar. Beylikdüzü masöz bayan terapistler tarafından uygulanan İsveç masajı, kandaki oksijen miktarını artırmak, kaslardaki toksinleri azaltmak, tansiyonu yükseltmek, esnekliği artırmak ve stresi azaltmak için son derece faydalıdır.

Alternatif Tıp Merkezi tarafından yürütülen ve The New York Times'ta yayınlanan bir araştırma, 5 dakikalık bir İsveç masajı alan gönüllülerin, stres hormonları olan kortizol ve arginin vazopressin düzeylerini önemli ölçüde azalttığını buldu. Gönüllüler ayrıca, bağışıklık sisteminin bir parçası olan beyaz kan hücrelerinin ve bağışıklık hücrelerinin ve soğuk algınlığı ve griple savaşmaya yardımcı olabilecek kan hücrelerinin sayısında bir artış fark ettiler.

Beylikdüzü Masaj Uzmanları

Beylikdüzü masaj uzmanları tarafından uygulanan bir diğer masaj türü ise relax masajdır. Bu masaj stresi azaltmak, rahatlamak ve biraz stres atmak için harika bir yoldur. Nazik hareketler, yüksek kaliteli sıvılar ve yağlar kullanan masözünüz, kaslarınızı dikkatlice gevşetecek ve sinir sisteminizi sakinleştirecektir. Beşiktaş masaj terapistleri tarafından uygulanan bu rahatlatıcı ve besleyici masajı tercih edebilirsiniz.